Nu te zien

 • Bad Moms 2
 • Coco
 • Daddy's Home 2
 • De Kleine Vampier
 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
 • Geostorm
 • Happy Death Day
 • Helden Boven Alles
 • Het Tweede Gelaat
 • Jigsaw
 • Justice League
 • Le Fidèle
 • Misfit
 • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
 • The Lego Ninjago Movie
 • Thor : Ragnarok
 • Vele Hemels Boven de Zevende
 • Verborgen Verlangen
Nieuw!
Bad Moms 2

Ladies Night

donderdag 14 december om 20:15 met de voorstelling van “Bad Moms 2

Koop tickets Meer info

Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Klik hier om onze meest recente nieuwsbrief te bekijken.

Nieuws

vr 24/11: Kijkcijfers 'The Walking Dead' blijven kelderen: voor het eerst in vijf jaar onder 8 miljoen

Het gaat niet goed met de eens zo gevierde Amerikaanse serie 'The Walking Dead'. Het achtste seizoen kan geen potten breken, met kijkcijfers die sinds de tweede aflevering in vrije val zijn. Het laagterecord van die tweede episode, 'The Damned', werd afgelopen zondag verbroken door de jongste aflevering, 'The Big Scary U'. Die lokte 7,85 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Het was van maart 2012 geleden dat er nog zo weinig mensen afstemden op de serie, meldt het Britse magazine New Musical Express.

lees meer ...

wo 22/11: Iraniër aangeklaagd voor hacken Game of Thrones

Een Iraanse man is in de Verenigde Staten aangeklaagd voor het hacken van televisiezender HBO en het lekken van Game of Thrones-scenario's. Hij zou bovendien 6 miljoen dollar (5,1 miljoen euro) losgeld hebben geëist. Dat bericht onder meer de Los Angeles Times.

lees meer ...

wo 22/11: Eerste Belgische Netflix-serie 'Undercover' met Tom Waes vanaf 2019 wereldwijd te zien

Voor het eerst komt er een eigen Belgisch-Nederlandse Netflix-serie. De tiendelige reeks 'Undercover' is vanaf 2019 wereldwijd op Netflix te zien. De misdaadserie gaat over Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld, wiens luxeleven in zijn villa op de grens van Nederland en België wordt verstoord door twee undercover-agenten. Zij proberen in het leven van Bouman te infiltreren om zijn netwerk op te rollen. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en zal voornamelijk in het Nederlands gesproken zijn. De hoofdrollen zijn onder meer voor Tom Waes en Kevin Janssens.

lees meer ...

wo 22/11: Natalie Portman: "Discriminatie en seksuele intimidatie meegemaakt op vrijwel elke filmset"

De Israëlisch-Amerikaanse steractrice Natalie Portman heeft een boekje opengedaan over de wantoestanden op filmsets in Hollywood. Als gastspreker op een festival in Los Angeles nam ze geen blad voor de mond: "Toen al die beschuldigingen over seksuele intimidatie naar buiten kwamen dacht ik: 'Wow, gelukkig heb ik dat nooit meegemaakt.' Maar toen ik wat dieper nadacht besefte ik dat ik op vrijwel elke filmset waar ik ooit was, ben lastiggevallen." Dat schrijft het Britse magazine New Musical Express.

lees meer ...

wo 22/11: Vlaamse zwaargewichten nemen het tegen elkaar op voor een Magritte, de prijzen van de Franstalige Belgische filmwereld

In het voorjaar worden voor de 8ste keer de Magrittes uitgereikt, de filmprijzen van Franstalig België. Er zijn heel diverse en mooie films gemaakt aan Franstalige kant, maar ook de Vlaamse films kunnen er een prijs winnen. Benieuwd welke Vlaamse film met een Magritte aan de haal gaat.

lees meer ...

di 21/11: Sacha Baron Cohen bereid om boetes voor toeristen in Borat-outfit te betalen

In de Kazakse hoofdstad Astana zijn vorige week zes toeristen uit Tsjechië beboet omdat ze in de stad rondliepen in een Borat-badpakje. Borat is één van de gekende typetjes van de Britse acteur Sacha Baron Cohen. Toen die laatste het nieuws te horen kreeg besloot hij om zijn onfortuinlijke fans te helpen. Op zijn Facebookpagina schreef hij: "Aan mijn Tsjechische vrienden die gearresteerd werden: stuur me jullie gegevens en ik zal jullie boete betalen."

lees meer ...

ma 20/11: Woestijnvis tikte Bart De Pauw al op de vingers na 'Loft'

Tijdens de opnames van de film 'Loft' in 2008 zou Bart De Pauw een medewerkster lastig gevallen en geïntimideerd hebben. Woestijnvis-baas Wouter Vandenhaute zou De Pauw toen op het matje geroepen hebben. Dat meldt De Morgen vandaag op haar website.

lees meer ...

vr 17/11: George Clooney zet schouders onder tv-serie 'Catch-22'

Steracteur George Clooney wordt het schermgezicht én de regisseur van een korte televisieserie gebaseerd op het boek 'Catch-22'. De serie zal uit zes afleveringen bestaan. Dat bericht entertainmentmagazine Variety.

lees meer ...

vr 17/11: Samenwerking Scorsese met De Niro, Pesci en Keitel geen garantie meer voor bioscooprelease

Het zijn vreemde tijden voor de filmindustrie. Waar een film van Martin Scorsese met Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino en Harvey Keitel tot enkele jaren geleden garant stond voor weken/maanden van bioscoopvertoningen wereldwijd, is dat tegenwoordig -met de komst van Netflix- allesbehalve zeker. 's Mans nieuwste film, The Irishman, zal hoogstwaarschijnlijk heel kort of zelfs helemaal niet op het witte doek te bewonderen zijn. Scorsese, die donderdag 75 wordt, sloot immers een overeenkomst met de streamingdienst en die is zoals bekend niet happig op bioscoopreleases.

lees meer ...

wo 15/11: 5 films die je de Japanse cultuur doen opsnuiven

Wanneer er bekende Japanners in het land zijn, maken wij hier zeer graag gebruik van om een filmlijstje te wijden aan het land der Geisha's, rijst én theeceremonies.

lees meer ...

Programmatie

Vrijdag 24 November