Nu te zien

 • Black Panther
 • De Buurtpolitie : De Tunnel
 • Den of Thieves
 • DIEP (Vlaamse Versie)
 • Early Man   (Vlaamse Versie)
 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
 • Ferdinand   (Vlaamse Versie)
 • Fifty Shades Freed
 • Home Again
 • Jumanji: Welcome to the jungle
 • Patser
 • The Maze Runner: The Death Cure
 • The Post
Home Again

Ladies Night

donderdag 15 maart om 20:15 met de voorstelling van “Home Again

Koop tickets Meer info
F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

Senioren voorstelling

dinsdag 20 maart om 14:00 met de voorstelling van “F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

Koop tickets Meer info

Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Klik hier om onze meest recente nieuwsbrief te bekijken.

Nieuws

vr 23/02: The Crown-actrice Claire Foy maakt scheiding bekend

Claire Foy, de actrice die gestalte geeft aan een jonge versie van de Britse koningin Elizabeth II in de Netflix-serie "The Crown", heeft aangekondigd dat ze gaat scheiden van haar man, acteur Stephen Campbell. De aankondiging van de actrice komt enkele maanden nadat haar man een hersentumor operatief heeft laten verwijderen, meldt de Britse tabloid The Sun.

lees meer ...

vr 23/02: Meryl Streep en Jennifer Lawrence halen uit naar Harvey Weinstein

Amerikaanse actrices Meryl Streep en Jennifer Lawrence halen hard uit naar voormalig producent Harvey Weinstein nadat hij ze noemde in zijn verdediging. Dat schrijft IndieWire.

lees meer ...

do 22/02: "RIP Sylvester Stallone": tweede hoax op anderhalf jaar tijd

Acteur Sylvester Stallone heeft opnieuw moeten bevestigen dat hij wel degelijk "levend en wel" is, nadat hij voor de tweede keer het slachtoffer is geworden van een hoax op het internet. Dat meldt Sky News.

lees meer ...

do 22/02: 'Walking Dead'-actrice Lauren Cohan krijgt hoofdrol in nieuwe serie

Actrice Lauren Cohan, bekend als Maggie uit horrorserie 'The Walking Dead', krijgt de hoofdrol in een nieuwe actieserie van ABC. Voorlopig gaat het enkel nog om een pilootaflevering. Blijft de serie toch lopen, dan is Cohans toekomst in 'The Walking Dead' onzeker. Dat wist entertainmentmagazine Variety gisteren te bevestigen.

lees meer ...

do 22/02: Acteur Ryan Reynolds steekt geld in gin

De Canadese acteur Ryan Reynolds heeft een belang genomen in het Amerikaanse ginmerk Aviation Gin. Reynolds gaat zich ook actief met het bedrijf bemoeien.

lees meer ...

wo 21/02: Michaël R. Roskam verfilmt het levensverhaal van Sylvia Kristel

Nog maar net is 'Le fidèle' uit de zalen, of daar is Michaël R. Roskam alweer met een internationaal filmproject. En hij zet daarvoor Dimitri Verhulst aan het werk als scenarist. Net nu de schrijver van 'De helaasheid der dingen' zijn zinnen leek gezet te hebben op een acteurscarrière.

lees meer ...

wo 21/02: Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Februari

Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

lees meer ...

wo 21/02: De Clooney's geven half miljoen dollar aan manifestatie rond vuurwapens

George en Amal Clooney zullen 500.000 dollar schenken voor de organisatie van een betoging op 24 maart in Washington voor meer controle op vuurwapens. Dat liet de acteur gisteren via zijn agent weten. Die betoging 'Mars voor ons Leven' wordt georganiseerd door vijf overlevenden van de schietpartij van vorige week in een middelbare school in Florida waarbij zeventien mensen zijn doodgeschoten.

lees meer ...

di 20/02: Gwyneth Paltrow investeert in kledijmerk voor 'grotere maten'

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow maakt deel uit van een groep ondernemers die 7 miljoen dollar (5,65 miljoen euro) hebben geïnvesteerd in kledingmerk Universal Standard, een merk voor zogenaamde 'plus-size' kledij. Dat lezen we vandaag in People Magazine.

lees meer ...

ma 19/02: Emma Watson doneert smak geld aan fonds voor slachtoffers seksueel geweld

Emma Watson heeft maar liefst één miljoen Britse pond (omgerekend 1,13 miljoen euro) gedoneerd aan het UK Justice and Equality Fund, een nieuw fonds dat werd opgericht voor slachtoffers van seksueel geweld. Tegelijk werd er ook een open brief de wereld in gestuurd, zo lezen we in verschillende Britse media.

lees meer ...

Programmatie

Zondag 25 Februari