Programmatie

OPGELET : FAST & FURIOUS 7 speelt vrijdagavond om 17u15 en 20u15 uitzonderlijk in Feestpaleis. 

WEDSTRIJD

Er valt wat te winnen wij Ciné-Aalst. We geven 4 duo-tickets met drank en popcorn weg!!! Het enige wat je moet doen is een originele Filmfie (Sefie met een filmposter in een van onze bioscopen) nemen en op onze Facebookpagina zetten. Dit ten laatste tegen 30/04. Deel jouw Filmfie en verzamel zo veel mogelijk likes! Wie de meeste likes heeft, wint een arrangement. De likes dienen wel op onze Facebookpagina te staan. We maken de winnaars bekend op maandag 4/05.

Veel succes! 


The Avengers 2 : Age of Ultron
NATIONALE PREMIÈRE

The Avengers 2 : Age of Ultron

Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt. Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Run All Night

Run All Night

Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Fast and Furious 7

Fast and Furious 7

Het is de film waar alle fans van Fast and Furious op wachten . Ondanks het tragische verlies van hoofdrolspeler Paul Walker die bijna een jaar geleden overleed na een auto-ongeluk, besloot de studio om Fast and Furious 7 toch af te maken zodat ze in eer hun franchise konden afsluiten. Het zal een emotionele film zijn want we zien Walker in een aantal van de laatste scènes die hij ooit heeft opgenomen. Zelfs als je geen fan bent van de franchise, is dit een film die je eigenlijk toch zou moeten kijken.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Foute Vrienden, de film

Foute Vrienden, de film

Na twee seizoenen dwaasheid, vinden de foute vrienden dat ze een vakantie verdiend hebben. En als ze dan toch samen de baan op gaan, kunnen ze daar evengoed meteen een film over maken. Strak plan, toch? Steven Goegebeur kan niet mee en daarom komt er een plaatsje vrij op de achterbank. Jeron Dewulf heeft gelukkig meer foute vrienden en nodigt Christophe Stienlet uit om mee te gaan. Velen onder ons zullen Christophe beter kennen als 'Bartje van Schuifaf'. Tot 2006 was Bartje -die kleine rosse- steun en toeverlaat van Ingeborg in het programma Schuifaf. Dit is ondertussen 8 jaar geleden, maar daar draagt Christophe nog steeds de gevolgen van. Hij wil breken met zijn verleden, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Misschien kan deze reis met zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat hij niet meer aangesproken wordt als Bartje, maar als zichzelf, Christophe. Maar dan moet hij eerst aanvaard worden door de drie vrienden natuurlijk. Ze reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met genante opdrachten. Ze knopen de uitdagingen in de welgekende Foute Vrienden-stijl naadloos aan elkaar. Maar deze keer in een decor dat zelfs hùn verbeelding te boven gaat. En terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriend terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriendschap van op de eerste rij mee.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Divergent Series: Insurgent

Divergent Series: Insurgent

In THE DIVERGENT SERIES: INSURGENT staat er veel op het spel voor Tris. In de ruïnes van het futuristische Chicago gaat ze op zoek naar bondgenoten en antwoorden. Tris en Four zijn op de vlucht, opgejaagd door Jeanine, de leidster van de machtsbeluste elite van de factie Eruditie. In een race tegen de tijd moeten ze te weten komen waarom de familie van Tris zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om hen tegen te houden. Achtervolgd door keuzes uit haar verleden probeert Tris wanhopig haar geliefden te beschermen. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen ze af te rekenen met de ene uitdaging na de andere.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Still Alice

Still Alice

Alice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan.  Een beangstigend, hartverscheurend en inspirerend portret over een onafhankelijke, sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.  Naar de roman van Lisa Genova - Ik Mis Mezelf.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
50 shades of Grey

50 shades of Grey

Fifty Shades of Grey is de langverwachte en spraakmakende verfilming van de bestseller die uitgegroeid is tot een wereldwijd fenomeen. Sinds de eerste uitgave is de "Vijftig Tinten" trilogie vertaald in 51 talen en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht ? waardoor het één van de best verkochte boekenreeksen ooit is.  De iconische rollen van Christian Grey en Anastasia Steele, zijn weggelegd voor Jamie Dornan en Dakota Johnson.
Maandag: 20:00
Dinsdag: 20:00
Vanaf 16 jaarOnline TicketSeksDigitaal